Volgers

Volgers

zondag 14 november 2021

het vliegt door de lucht

....en het besmet. Deze week was een herinnering aan voorzichtig zijn. Als eerste was er een uitbraak van corona in het verzorgingshuis van mijn oude tante. Zij was helaas één van de negen besmette mensen. Gelukkig geen koorts of hoesten,maar wel "kamerarrest". Daarna belde mijn huishoudelijke hulp af. Haar vriendin was besmet en haar eigen zelftest positief. Het wachten was op de officiele test. Gelukkig negatief,dus volgende week komt ze weer.......We zouden met een paar vriendinnen thee drinken . Degene die het organiseerde hoest altijd. Maar nu zo erg,dat ze er beroerd van was. De vrouwencirkel afgezegd en een zelftest gedaan. Wat ze al verwachtte,uitslag negatief. Dus kon ik gisteren met een gerust hart de pepernoten gaan brengen.die ik gekocht had voor die middag.......Ik realiseerde me,dat voorzichtig zijn nog steeds nodig is. En ben weer terug naar mijn gedrag van vorig voorjaar. Ook zoek ik een goede CO2-meter,die ik meeneem,als ik naar een ander ga.Maar het belangrijkste is,genieten van alles,dat wel kan.

5 opmerkingen:

  1. Ja, het lijkt wel terug naar af op dit moment. Maar inderdaad... niet vergeten te genieten.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Zo is dat Izerina. Voorzichtigheid met vlijt. En genieten van de kleine dingen.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Komt het wel erg dichtbij dus inderdaad. Voorzichtig blijven en genieten van wat er wel is. En kan.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik heb inderdaad een keer een leesgroep moeten afzeggen omdat ik verkouden was. Corona heeft wel invloed op het dagelijks leven.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik en mijn man zijn al 8 jaar samen, nu hebben we twee kinderen en onze harten zijn samengegroeid om voor altijd te leven, we hebben een gelukkig gezinshuis, maar op een trouwe dag ging hij naar buiten en toen hij thuiskwam, zag hij er niet gelukkig uit, ik dacht erover na en probeerde te weten wat het probleem is, maar hij weigerde iets te zeggen en die dag nam zijn liefde voor mij af en hij vroeg om een ​​scheiding maar ik weiger en we wonen nooit meer samen dus het leven was niet gemakkelijk voor mij en de kinderen . op een dag ontmoette ik op weg naar huis een goede vriend van mij ze vroeg naar mijn man ik legde haar dingen uit ze was verrast, ze zei me geen zorgen meer te maken dat ik mijn man terug zou krijgen, ze vertelde me over dr. Ayayi een krachtige spreukgieter die haar hielp bij haar huwelijksproblemen en me zijn contactpersoon gaf om hem te bereiken, maar ik was sceptisch om contact met hem op te nemen, een trouwe die ik besloot om Dr. Ajayi eens te proberen, nam contact met hem op. Ik legde mijn probleem aan hem uit en hij vertelde me waar het probleem vandaan komt en wat er moet gebeuren om het weer goed te maken in mijn huwelijk, hij sprak een liefdesbetovering voor me uit en binnen drie dagen belde mijn man me en verontschuldigde zich dat hij dat deed ik weet niet wat hem overkwam en hij is op weg naar huis, sinds die dag tot op de dag van vandaag is mijn huishouden gevuld met liefde en vrede, alle dank gaat uit naar de krachtige betoveraar Dr. Ajayi. Als u met een probleem wordt geconfronteerd en een snelle oplossing wilt, is Dr. Ajayi de juiste persoon voor de baan. Contacten E-mail: drajayi1990@gmail.com of Whatsapp / Viber-nummer: +2347084887094

    BeantwoordenVerwijderen