Volgers

Volgers

zondag 28 november 2021

shit

In de nacht van vrijdag op zaterdag hadden we een oud gebrekkig hondje te logeren. Het zat al niet goed met zijn spijsvertering. Regelmatig,zelfs in de nacht stuurden we hem de tuin in. Toen werd mijn man,die beneden sliep ,rond vijf uur wakker van een vreselijke geur. Van flotsen op de berber ,het keukenkleed en de dorpel. Dat laatste zag hij niet goed en stapte er midden in.....De lieverd is eerst gaan schoonmaken voor hij mij wekte. Om 5.30 liep ik een rondje met die kleine.Weer spuitpoep. We hebben elkaar afgewisseld met waken. Eenmaal dag geworden heb ik mijn vriendin gebeld,dat ze hem moest komen halen. Dit ging zo niet langer,wij hebben geen bench. Uren lang heeft de lampe Berger gebrand. Straks ga ik nog een keertje het kleed schoonmaken. Want de geur is nog niet helemaal weg .De herinnering aan de laatste 24 uur van Merle kwam weer naar boven. Ik heb besloten om niet meer op te passen.

8 opmerkingen:

 1. Het doet me ook denken aan de laatste dagen van mijn hondje, al weer een tijd geleden. Behalve de troep is het ook hartverscheurend.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja, net als jij en Judy denk ik ook aan de laatste nacht van onze Mac. Ik geef je gelijk hoor, dat je niet meer wil oppassen. Maar is het goed afgelopen met het hondje?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja op dit moment knapt hij weer wat op. Rijst en gekookte kip. Maar hij heeft al zoveel mankementen

   Verwijderen
 3. O wat een narigheid. Voor jullie en voor het hondje. Sterkte met de schoonmaak en ik hoor ook graag hoe het hondje het maakt

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ach gossie, arm beest en arme jullie! Nee, dan is oppassen geen pretje en snap ik dat je daar mee klaar bent. Sterkte met dat kleed!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oeps, dat is minder. Daar word je niet blij van.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dat is inderdaad niet fijn zeg. Zielig voor het hondje, maar ook niet leuk voor jullie. Hopelijk krijg je de geur weg. Baking soda absorbeert ook geurtjes.

  BeantwoordenVerwijderen