Volgers

Volgers

vrijdag 22 juli 2022

message from heaven

Een paar dagen nadat mijn zus overleden was,zag ik ineens een groen bolletje voor haar facebookaccount staan. Zo vreemd en onverwacht. Ik realiseerde me,dat één van haar dochters op haar account online was.Want een "message from heaven"gaat helaas niet op deze manier.Ik vroeg het mijn nichtjes. Inderdaad de oudste had de nieuwe ipad van mijn zus meegenomen naar huis en gebruikte die. Ze dacht even snel het account te verwijderen,maar de nichtjes buigen zich daar samen over in de zomervakantie. Er zijn nog zoveel andere belangrijker dingen te regelen. Tot die tijd blijf ik het steeds van plaats veranderende account van mijn zus zien. En weet dan,dat de oudste die op dit moment aan het gebruiken is.Maar het blijft een vreemde gewaarwording.

4 opmerkingen:

  1. Kon het maar echt. Eventjes een berichtje

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dat kan ik me voorstellen Izerina. Wat zou het stiekem fijn zijn als het wel kon eigenlijk...

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Je staat toch even raar te kijken hè? Maar soms is de verklaring inderdaad zo simpel als-ie nu is - ook al ervaar je dan toch echt wel even weer 'contact' met elkaar

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ja het schijnt niet makkelijk te verwijderen. Ik merkte dat met Gallerelly. Het is ook zo vreemd nog steeds fb van overleden kennissen te zien maar die zijn denk ik ook met dezelfde problemen geconfronteerd. Misschien is het handiger het account te laten staan en het tablet terug te zetten op de fabrieksinstellingen. Dan wordt op het tablet alles gewist.

    BeantwoordenVerwijderen