Volgers

Volgers

zondag 13 maart 2022

Voorjaar

Wat een heerlijk weer vandaag. Ik liep sinds lang een keer langs de dijk en ging even zitten onder mijn mijmerboom.In het kanaal gingen kano's voorbij en ook waren er al weer zeilboten. Er was een ontmoeting met een "oude vriendin"van Merle. Het hondje twijfelde even in de verte of ik het wel was. Ook kwam ik een mevrouw met een lieve pup tegen. Dan weet ik,dat onze beslissing om geen hond meer te nemen goed is.......In de tuin was het iets winderiger dan vorige week. Maar toch kon ik een kwartiertje van de zon genieten. De mussen maakten een oorverdovend lawaai. Ik zou wel eens willen weten,hoeveel er in de heg zitten.......Gelukkig komt er schot in de vernieuwde ramen. Het slaapkamerraam kan ik zelf niet meer open krijgen. De klusmeneer gaat er veren in zetten,zodat het schuiven gemakkelijk gaan. Want als het warmer wordt zijn open ramen toch prettig. Ook komt er een ander dakraam. Zodat mijn man door het raam de goot in kan stappen. Om bij een mogelijk volgende storm de dakpannen goed te leggen. Ik hoop eigenlijk,dat het raam voor niets gezet wordt en de zware stormen wegblijven.

5 opmerkingen:

  1. Nou dat hoop ik ook, geen stormen. En die struik met die mussen, wat leuk, ik liep laatst ook langs zo'n struik. Niets te zien, maar genoeg te horen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik zat vandaag voor het eerst in het zonnetje zonder vest aan op mijn eigen terras. Naast mij in een boom zat een meesje enorm veel lawaai te maken. Ook zag ik al kleine gansjes lopen met hun nijlgansouders. Een een solitaire bij bij ons bijenhotel. Het is inderdaad voorjaar Izerina!!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat mooi, die mijmerboom Izerina! Ik houd van mijmeren. Er komt dan van alles boven.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dat klopt. Toen ik nog werkte heb ik daar menige repetitie of opdracht bedacht

      Verwijderen
  4. Nou doodeng als je ouder wordt het dak op. Een voorjaarswandelingetje lokt me meer

    BeantwoordenVerwijderen