Volgers

Volgers

donderdag 9 juni 2022

de omgedraaide school

Er is een besluit genomen wat betreft het omgedraaide basisschooltje hier om de hoek. Het skelet wordt afgebroken en hergebruikt. Daarna kijkt men hoe de fundering aangepast kan worden. Want de ingang moet gewoon weer op de juiste plaatst komen. Volgens de krant is nog steeds niet duidelijk hoe en door wie de fout gemaakt is. Een geluk dat de concierge nu zag,dat er iets niet deugde en niet in een verder stadium. .......Ik weet niet wanneer de werkzaamheden hervat worden. Voor de leerlingen en personeel is het vervelend,dat ze zoveel langer in minder prettige noodgebouwen moeten verblijven

6 opmerkingen:

  1. Ik ken de voorgeschiedenis niet, maar nogal slordig, om zo'n bouwfout te maken...

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat erg... maar dat leesplankje is erg leuk. Ik had er ook nog een, die geef ik aan mijn kleindochter Jet

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Gelukkig is er een besluit genomen, nu inderdaad hopen dat het snel weer opgestart wordt allemaal, noodgebouwen zijn nooit fijn, niet in de zomer want te warm, en niet in de winter want te koud!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Het zou toch te gek zijn dat daar geen oplossing voor gevonden zou worden. Jammer van het extra werk, maar toch nog redelijk op tijd ontdekt.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Het zou mooi zijn als het gebouw gewoon even in de vakantie kon worden afgemaakt. Maar zo simpel zal het wel niet zijn...

    BeantwoordenVerwijderen
  6. En wie ontdekt de fout? De congierge dus? De man die straks dat gebouw gaat runnen. Niet de bouwers, niet de ontwerpers, die zijn ermee klaar als de tekening er eenmaal ligt.

    BeantwoordenVerwijderen