Volgers

Volgers

maandag 28 november 2016

verschil van mening

Heel vroeger heb ik er wel eens over gedacht om mijn vele grote amalgaanvullingen te laten vervangen door composiet. Vanwege het mogelijk lekken van kwik.
De homeopaat vroeg, hoe ik er over dacht het alsnog te laten doen. Vanochtend was ik bij de tandarts om te kijken of het qua kiezen zou kunnen. De tandarts hoort bij het "kamp" van mensen, die weinig gevaren zien in amalgaan. Ik heb naar hem geluisterd. Uiteindelijk wilde hij mijn oude vullingen wel vervangen, want mijn mening telde. Het was een prettig gesprek.
Bij de bibliotheek was het anders. Zaterdag kwam een mail, dat ik een gereserveerd boek kon ophalen. Dat blijft een week staan in het dorp. Er was geen boek voor mij en de dames beweerden, dat er ook geen mail verstuurd was. In andere gevallen maakte ik mee, dat ze creatief naar een oplossing zochten. Maar nu niet.
 "Ik ben op een leeftijd, dat ik wel eens iets vergeet. Maar een niet verstuurd mailtje als ontvangen verzinnen, zo erg is het nog lang niet met me" zei ik. Er werd schaapachtig gelachen. Ik heb zonet opnieuw het boek gereserveerd. En bewaar voor alle zekerheid dat mailtje nog even.
 

 

1 opmerking:

  1. Heerlijk boek, heb het zelf gekocht, maak er vaak wat uit. De schrijfster heeft ook een prima site met lekkere recepten....

    BeantwoordenVerwijderen