Volgers

Volgers

zondag 14 augustus 2022

Maandag

Een enkele keer heb ik wel eens,dat ik me afvraag "Welke dag is het vandaag?"Maar wat me vanochtend overkwam. Ik was er heilig van overtuigd,dat het maandag was. Had al losse kleding klaargelegd,omdat ik op maandag een afspraak met de chiropractor heb.Mijn man zei "Maar het is vandaag zondag!.". Wel een geluk,anders was ik op de fiets gestapt naar mijn afspraak.Toch schrok ik wel. Ik kan wel eens niet op woorden komen,schrijf afspraken altijd goed op.Gebruik het boodschappen briefje meestal niet als geheugentraining. Om vlak bij de kassa te kijken,of ik alles heb. Het gewone wat vergeetachtig zijn,dat meer mensen hebben.Ik heb wel de buurvrouw gevraagd me te zeggen,als ik dingen twee maal of meer ga vertellen.Nu maak ik een nieuwe gewoonte aan. Elke dag even kijken op de klok aan de wand,welke dag het is.

9 opmerkingen:

 1. Ik weet niet wat er aan de hand is, maar ik had net zoiets: gisteren het gevoel dat het zondag was en vanmorgen wakker geworden met 'het is weer maandag', en even later 'o nee! toch zondag!' en dan 'heerlijk, nog een dag "extra"!' Dus misschien ligt het helemaal niet aan jou! (waar dan wel aan weet ik ook niet)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De hittegolf? Wat het ook is, zolang het geen regelmaat is moet je je er niet druk om maken, dan wordt het zo'n 'dingetje'. Je omgeving waarschuwt wel wanneer het zover is, als het ooit zover komt!

   Verwijderen
 2. Ja precies herkenbaar. Ik heb de hele week al een andere sag geleefd al dat het was . Soms heeft dat zo zijn voordelen 😆. Geen zorgen voor morgen hoor. Dat is zinloos.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ... Als je alleen leeft is het soms nog erger... ben vaak bang om te vallen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Herkenbaar... ik ben ook af en toe de dagen kwijt. En ja: helemaal met warmte en een volle maan...

  BeantwoordenVerwijderen