Volgers

Volgers

zaterdag 2 maart 2024

onthouden

Soms is mijn geheugen een raadsel. Een vriendin kreeg haar tv niet op beeld,alleen maar zwart. Ineens herinnerde ik me,dat zo'n 2 jr geleden,dat probleem ook speelde. Ze had per ongeluk iets met de knopjes van de afstandsbediening gedaan. Deze keer ook,dus alles kwam in orde........Zoiets vreemds onthoud ik dan. Maar ik vergat op de verjaardagskalender te kijken en stuurde geen pakje of kaartje naar mijn penvriendin. Helemaal ontschoten. Terwijl dit feit veel belangrijker is.Dus gisteren bij het omslaan van de kalender en zien van haar verjaardagsdatum, belde ik meteen,om het uit te leggen. De penvriendin was al bang,dat ik ziek was.Zonet even naar de kringloopwinkel geweest. Daar lag een lief boekje te wachten,om op te sturen.En mijn geheugen moet ik beter organiseren. De inprenting van zaken geconcentreerder doen. Of gewoon meer briefjes gebruiken

9 opmerkingen:

  1. ha ha, mijn geheugen werkt ook zo.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. En dan als het niet meer nodig is het weer weten!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Het is inderdaad wonderlijk hoe het geheugen werkt. Gelukkig bestaat er dan zoiets als een extern geheugen in de vorm van een verjaardagskalender.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik heb op veel plaatsen notebooks met een pen liggen. En ja, een verjaardagskalender op een plek waar ik er wel op moet kijken.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Heel herkenbaar, ik maak me er weleens zorgen om,

    BeantwoordenVerwijderen