Volgers

Volgers

zaterdag 20 augustus 2016

verrassing

Mijn man wilde me verrassen met een boek. Tegen de tijd dat ik jarig ben, weet hij niets. Dus bestelde hij bij de bolle winkel. Alleen had hij niet meteen in de gaten, dat het via mijn account ging
Dus verscheen er gisteren een mail in mijn mailbox over een bestelling, die bezorgd zou worden. "He,is er nu ook al spam van die bekende winkel" dacht ik. En wilde op delete drukken. Mijn nieuwsgierigheid won, er had ook een foutje gemaakt kunnen zijn. Er zou een boek bezorgd worden.De titel van het boek deed me vragen "Heb jij een boek besteld?" Inderdaad. De eerste mail had hij al weggesluisd. Maar nu zat ik te vroeg al achter de laptop en las dit bericht.
 

Ook al is het geen verrassing meer, het is een leuk cadeautje. Ik heb weer boeiend leesvoer.
 

 
 

3 opmerkingen:

  1. Idd veel medicatie doet veel kwaad. Goed om er bewust mee om te gaan.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Lief van je man. De bedoeling was goed, de uitvoering helaas geen verrassing meer, maar wat geeft het.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. 'Wat artsen je niet vertellen' vind ik ook een goed boek.
    Ik blijf het vreemd vinden dat er zo weinig echte geneesmiddelen zijn, maar dat het vooral middelen zijn om chronisch ziek en dus chronisch aan de medicatie te blijven. En dan door de bijwerkingen de ene na de ander medicatie er bij te krijgen. Ik kan vaak niet goed tegen medicatie. Heel veel bijwerkingen. Ik ben om die reden gestopt met de astmamedicatie, anders was ik nu ook hartpatient en maagpatient.

    BeantwoordenVerwijderen