Volgers

Volgers

dinsdag 4 december 2018

Sinterklaas



Heel lang hebben we samen pakjesavond gevierd. Gewoon wat kleinigheden met plaagedichten. Maar op een bepaald moment waren er geen originele cadeautjes meer te bedenken. En stopten we er mee.
Helemaal laten om Sint te vieren lukt niet. Als hij in het dorp arriveert ligt er iets in de schoen. En morgen ook. Bovendien maak ik iets voor beide buren.
Vanochtend op yoga had de lerares voor iedereen een kleinigheidje als Sint-cadeautje. Echt leuk. Ook werd er al aangebeld en stond er een doosje op de stoep. Van de buur-Sint. Grappig, mijn buurvrouw weet, dat ik een recycle-freak ben. En gebruikt dan hetzelfde doosje, dat ik gaf met het cadeautje voor haar.
Om met het liedje te spreken. "Hij reed niet stilletjes ons huisje voorbij".

3 opmerkingen:

  1. Wat een leuk verhaal en klein presentje van de Yoga lerares en cadeautje wederzijds met de buurvrouw doen dat zijn de mooie en fijne dingen denk ik maar zo.Wij hebben het sint feest nooit heel groots gevierd en toen de kinderen niet meer geloofden zijn we gestopt . Toch af en toe eens iets kleins of iets lekkers in de schoen gedaan .Hier hebben we jarenlang leuke cadeautjes gedaan met kerst .

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ja wat gezellig toch allemaal. Het hoeft ook helemaal niet groots. Ik hou zelf erg van Sinterklaas. En van cadeautjes met Sinterklaas. Niet met Kerst.

    BeantwoordenVerwijderen